Wie ben ik?

Ik ben Sarah, psycholoog en gezinstherapeute en ga graag samen op stap met jullie. Zelf ben ik mama van 2 prettige kindjes. In mijn leven horen ook dieren natuurlijk: onze hond Polly, onze kat en onze vrolijke kipjes. In de drukte van het leven ben ik vaak op zoek naar rust. Dit vind ik in de natuur. 

Ik breng graag de natuur binnen in therapie. Ik trek regelmatig naar buiten waar creativiteit het vaak overneemt. Naast werken als psycholoog, werk ik met heel mijn hart binnen een lagere school als zorgcoördinator. 

Studies

Master in de klinische psychologie (KU Leuven), Relatie-en gezinstherapeut (IPRR Mechelen), Kinderyogadocent (El Sole)

Bijkomende opleidingen

ACT therapeut, Module diagnostiek van ontwikkelingsstoornissen

Dog assisted interactions (Odisee)

3-daagse Rots -en watertraining